FABEL

Innehåll: 75% Ull, 25% Polyamid Garngrupp: A (23 - 26 masker) / 4 ply / fingering Vikt/längd: 50 g = ca. 205 meter Rekommenderade stickor: 3 mm Stickfasthet: 10 x 10 cm = 24 m x 32 v Tvättinstruktioner: Fintvätt eller Ulltvätt 40°C / Använd aldrig sköljmedel / Torkas plant Superwash: jaMade in: EU Råvarans ursprung: Ull från Sydamerika, polyamid från Italien. Detta garn har en Oeko-Tex®-certifiering (certifikatnummer 25.3.0110), Standard 100, Klass I från INNOVATEXT TEXTILE ENGINEERING AND TESTING, HUNGARY. Det betyder att det har testats för skadliga ämnen och är säkert att använda. Klass I är den högsta nivån och det betyder att garnet även är lämpligt för babyartiklar (åldrar 0-3).
Filter

Visar på 24 50 resultat

Slitstarkt som bara ett sockgarn kan vara! DROPS Fabel är ett 4-trådigt garn som är superwashbehandlat vilket innebär att det kan tvättas i maskin. Till skillnad från vanligt sockgarn är Fabel spunnet i en mjukare och finare ullkvalitet, vilket gör att Fabel kan användas till mer än bara sockar – testa den till babyplagg!

Både print och long print färgerna i DROPS Fabel är producerade med en teknik som kallas ”fancy dyeing”, som skiljer sig från andra tekniker genom att varje färgparti har små variationer i både mönster och färgnyans. Detta är inget fel utan en del av garnets karaktär.

De stickade proverna i färgkartan visar färgövergångarna du får när du stickar med ett mindre antal maskor, som t.ex. sockar, så garnets melering kommer variera beroende på storleken på ditt projekt.

Bilderna på färgkartan visar garnets melering när det stickas över ett mindre antal maskor, som t.ex. strumpor. På större modeller kommer meleringarna att se annorlunda ut. Som i alla Jacquard-meleringar kan det vara färgskillnader inom samma färg och parti.